søndag, april 20, 2008

Forsmag på AG-karriere

Først var vi en tur til træning i kooikerklubben og træne og lege. Bellis er ved at blive en lille strigle, der lige skal sætte de andre hunde på plads - lidt a la Milo gør med hende derhjemme.
Hun nåede kun lige hjem og slappe af en times tid, så skulle vi til "AGILITY-DAG" i kooikerklubben.
Desværre havde mor husket adressen forkert, så vi måtte køre noget rundt for at finde det. Det betød, at vi kom ½ time for sent, og gik derfor glip af teorien, men kom lige til praktikken. Der var sat en bane op, som de der kunne agility i forvejen kunne bruge, mens de "små" eller dem der ikke havde prøvet det før, prøvede elementerne enkelvis.
Jeg tog mig først en tur eller 2 med Milo, så han ikke følte sig helt overset. I mens kiggede Henrik og Bellis på tunnelen og nogle spring. Bellis har jo prøvet tunnelen før, men var alligevel lidt usikker på den, men hun kom da igennem et par gange. Springene måtte jeg hoppe med over, men så fattede hun det også hurtigt. Videre gik det til hjulet, flyv, slalom og til sidst en lav balance. Hjulet skulle hun lokkes igennem og flyvet startede hun med at træde på det, men næste gang var hun flot ovre. Som en lille ekstra krølle, lokkede jeg hende over A'et - ingen problemer - jo hun er klar til Agilitytræningen i uge 20.
Milo så ud til at synes at det var helt forkert med de lidt anderledes elementer de havde i Roskilde, så han var knap så god som han plejer, men vippen var for en gang skyld ikke farlig.
Så var der kaffe og lækre hjemmebagte muffins og kooikersnak.
Bellis ynglingssøster Bianca var der også og de to finker hyggede sig rigtig. Jennifer og jeg ventede lidt med kaffen og lod tøserne tumle sammen. De er bare de bedste venner og man bliver aldrig træt af at se på de to sammen.
Det var en rigtig dejlig dag og god smagsprøve på Bellis' kommende ag-karriere ;o)

Ingen kommentarer: