lørdag, november 17, 2007

Hareskoven

Vi havde glemt at Bellis træning i dag startede kl. 9.30 og ikke 10.45 som vanlig, så der var ingen træning til os i dag :o(
I stedet tog vi en tur i skoven og gik en dejlig lang tur.
Vi mødte en masse små piger, de kastede sig alle over Bellis og Milo. Da den lille pige bagest i midten på billede meget forsigtigt sagde at hun ikke brød sig om hunde, lød det meget kort og kontant i kor fra resten af flokken - "SÅ GÅ VÆK!!!" - ingen medynk at finde der.
Senere mødte vi en masse papilloner. Bellis synes jo bedst om hunde på hendes størrelse, så det var lige sagen. Hun spurtede rundt med dem og havde sikkert løbet der endnu, hvis vi ikke havde kaldt hende videre. Men alt krudtet var endnu ikke ude, så hun udfordrede Milo til leg og så tog de sig en ordentlig tur i bladene på skovbunden. Så var der altså også ved at være udsolgt hos den lille tøs for en kortere stund.


Men om aftenen vågnede hun atter op til dåd og legede vildt med far og kaj (tøjfrø) Hvem der synes det var sjovest skal jeg lade være usagt, men de hyggede sig vist begge to (og her har jeg så IKKE talt Kaj med). Endelig faldt hun til ro i fars arme.

Ingen kommentarer: