hale lige op i hans ansigt ;o) Han var meget forsigtig, slikkede hende meget og forsøgte først efter laaang tid at komme på hende. Han var på hende en enkel gang, men de hang ikke sammen og så var det ligesom han mistede modet. Han lagde sig til at spise et gammelt okseøre, mens Bellis fortvivlet prøvede at "genstarte" ham ved at daske ham i hovedet med sin pote. Det blev ikke til mere den dag. Vi prøvede igen dagen efter og ca. samme seance udspillede sig. Onsdag gad Louis hende overhovedet ikke, hun brugte hele aftenen på at daske ham og lægge op, men Louis var kold. Diverse kloge hoveder (læs: erfarende opdrætter) blev kontaktet. Hun er ikke klar var meldingen - hmmm... hun så nu ellers så vældig klar ud!
Vi fortsatte ufortrødent aften efter aften. Der er ikke den aftale, der ikke er blevet aflyst for at vores to turtelduer kunne være sammen og lave små søde Loulis'er, men nej!
Lørdag begyndte Bellis så småt, at sige fra over for Louis, der nu var vågnet op til dåd og blev mere i hærdig i sine tilnærmelser. Søndag gad hun ham ikke og holdt ham 1m fra livet. Mandag gik det helt galt - her måtte han slet ikke nærme sig, ja ikke engang kigge på hende fra den anden ende af haven, suk!
Tirsdag valgte vi at køre til dyrlæge Birgitte Schjøth for at få vished om, hvor i forløbet vi var. Det skulle vi nok have haft gjort for længe siden, men det er så nemt at være bagklog. Birgitte kunne desværre meddele os, at den fede dame havde sunget - Bellis var ikke længere klar til parring - drømmen om hvalpe er brast!
Såvel Louis mor Majbrit, som os er rigtig skuffede. Vi havde glædet os til de små Loulis'er, men sådan skulle det ikke være. Vi har haft en rigtig hyggelig og lærerig uge og bedst af alt - begge hunde har haft en rigtig god oplevelse med hele situationen.
Vi vil gerne takke alle de mange søde og kloge mennesker, der har hjulpet og støtte os gennem ugen - tusinde tak for altid at lægge øre til vores frustrationer.
Og en endnu større tak til Majbrit og Raoul for rigtig mange hyggelige timer, for spandevis af te, boller og kager og ikke mindst fleksibilitet i metervis.